Sanguinhal Peninsula De Lisboa

Kategooria:
 

Kirjeldus

Klassifikatsioon: Lissabon (IGP/piirkondlik vein)
Tooteliik: punane vein
Kliima: lähistroopiline vahemereline kliima
Viinamarjasordid: Castelão (50%) ja Aragonez (Tempranillo) (50%)

Valmistamine:
Viinamarjad korjatakse käsitsi. Varred eemaldatakse ja marjad pressitakse kergelt katki ning algab loomulik käärimine. Fermentatsioon toimub temperatuuril 25-26 ºC. Vein pudeldatakse peale viie kuni kuue kuulist küpsemist prantsuse ja ameerika tammevaatides.

Veini kirjeldus:
Värv rubiinpunane. Aroomis on tunda punaseid marju. Maitse on pehme ja puuviljane. Pikk järelmaitse.
Soovituslik serveerimise temperatuur 16-18 ºC. Vein sobib pasta, liha, kala ning küpsetatud juurviljadega.

Tehnilised andmed:
Alkoholisisaldus 13%
Happelisus 5,60 g/l viinhape
pH 3,61
Suhkruid < 2 g/l Oenologists: Eng.º Miguel Móteo